Skip to main content

OPRUIMINGSDIENST NODIG?

Els Van Merhaeghe staat voor u klaar, eender welke regio!

Bel: 0475 25 85 22 of sms via whatsapp.

Onze werkwijze bij het leegmaken van een woning en het opruimen van inboedel

Een doelgerichte aanpak

schatting inboedel opruimen door woningenleegmaken Oudenaarde

Stap 1

Bezoek inschatting en offerte

Tijdens een bezoek aan het pand of de woning inventariseren en taxeren we alles wat er staat of op te ruimen valt. We maken foto’s van de spullen en inboedel die op het eerste zicht een zekere verkoopwaarde hebben.

Stap 2

Gedetailleerde en vaste all-in offerte

Vervolgens maken wij ons huiswerk en berekenen we de mogelijke opbrengsten en kosten. Je krijgt een offerte op welke basis zij ons engageren om de ruimte of het volledige huis leeg te maken of op te ruimen. Je krijgt van ons een All-in price. Dus geen verrassingen of extra kosten achteraf.

offerte huis opruimen door woningenleegmaken Oudenaarde
offerte betaling woningen leegmaken Oudenaarde

Stap 3

50 % voorschot bij de start

Is de offerte in jouw voordeel, dan ontvang je voor aanvang 50% van de wederverkoopwaarde die we berekenden. In het geval de opruimkost hoger uitvalt dan de vermoede opbrengst betaal je 50% voorschot op de totale offerte.

Stap 4

Inplannen van de leegmaking / opruiming

Na betaling van het voorschot,  plannen we samen de datum voor het leeghalen van de inboedel. We laten je ruim de tijd om bvb na een overlijden enkele persoonlijke en dierbare herinneringen uit het huis te halen. Behalve de waardevolle zaken die we overkopen natuurlijk.  Wij zorgen voor de nodige aanvragen voor parking of plaatsing ladderlift indien nodig.

Inplannen van de leegmaking woning door woningenleegmaken oudenaarde
Sorteren van persoonlijke spullen door woningenleegmaken Oudenaarde

Stap 5

Sorteren van persoonlijke spullen

We starten met het sorteren, demonteren en verpakken van de goederen.  Komen we nog persoonlijke zaken of dingen tegen, dan houden we die apart en beslissen we samen met jou wat er mee moet gebeuren.  Je kan die houden of ons vragen die definitief te vernietigen.

Stap 6

Afvoer van de waardevolle spullen en meubels

De goederen die we volgens onze offerte overkopen gaan naar onze opslag of verkoopzaal. Herbruikbare dingen zonder waarde leveren we af bij een goed doel of kringloopwinkel.  Vaak krijgen die daar een tweede leven en is uiteindelijk nog iemand er blij mee.

Afvoer van de waardevolle spullen en meubels door woningenleegmaken Oudenaarde
Volledige opruiming van inboedel door het team van woningenleegmaken Oudenaarde

Stap 7

Volledige opruiming van de overige inboedel door ons team

Afval en niet herbruikbare spullen die we tegenkomen bij het opruimen van de woning of pand worden milieuvriendelijk gescheiden voor recyclage of volgens de wettelijke verplichtingen afgevoerd. Alleen bij grote opruimingen of veel afval voorzien we containers In de meeste gevallen gaan we zo discreet mogelijk te werk en voeren we alles zelf af met onze bestelwagens.

Stap 8

Opkuis en schoonmaak

Standaard leveren we de ruimtes bezemschoon op. Indien gewenst of naargelang de nabestemming kunnen we aanvullend zorgen voor de volledige (natte ) schoonmaak of zelfs voor ontsmetting of ontgeuring. Je geeft ons vooraf op welke oplevering je wilt en dan nemen we dat zo op in onze offerte.

schoonmaak door het team van woningenleegmaken Oudenaarde
woningen leegmaken els van merhaeghe Els Van Meirhaege
HEEL SNEL INZETBAAR!
Contacteer ons en start met jouw schoonmaak.

OFFERTE + BEZOEK + SCHATTING = GRATIS