Skip to main content

OPRUIMINGSDIENST NODIG?

Els Van Merhaeghe staat voor u klaar, eender welke regio!

Bel: 0475 25 85 22 of sms via whatsapp.

Onze diensten, van totaalservice tot een specifieke leegmaking of opruiming

Wij doen dat telkens met evenveel zorg

Een huis leegmaken bij verkoop of verhuis is vaak een lastig karwei waar je zelf tegen opkijkt. En dat mag natuurlijk geen belemmering zijn om je ten volle op de nieuwe woonst of omgeving te concentreren. Vaak is alles mee verhuizen naar het nieuwe adres geen optie. Zeker niet wanneer je beslist kleiner te gaan wonen, of bijvoorbeeld het grote huis inruilt voor een compacte en ordelijke serviceflat. Meestal is het ook geen goed idee om al die oude meubels mee te nemen, omdat ze niet meer passen in de nieuwe woning. of omdat je aan iets nieuws toe bent. En een ideale gelegenheid om grondig uw huis op te ruimen.

Gelukkig zijn wij er om je daarbij te helpen en je oude huis snel een efficiënt leeg te maken of het huis te ontruimen, zonder dat het je zelf stress en kommer bezorgd. We hebben ruime ervaring met het leegmaken en schoon opleveren van huizen, verhuurklaar maken van appartementen , verkoopklaar maken van woningen, opruimen van een inboedel, ontruimen van garages en opruimen van kantoren. We klaren die klus zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

Heb je waardevolle spullen die een wederverkoopwaarde hebben, dan hou je er nog geld aan over. Wat je beslist mee te nemen maken we verhuisbaar.De waardevolle zaken die je niet meeneemt kopen we over, en de rest ruimen we vakkundig op. We werken snel en efficiënt. Daardoor is de oude woning sneller beschikbaar voor de verkoop of het intrekken van nieuwe bewoners. We maken het huis volledig schoon. Ook eigenaars van een huurwoning die door de huurder is achtergelaten kunnen bij ons terecht. We zorgen ervoor dat deze leeggemaakt en opgeruimd is, zodat het huis terug verhuurklaar is.

Enkele voor & na foto’s

woning opruimen door woning leegmaken resultaat els van Meirhaeghe - els van merghaeghe
opruiming inboedel door woning leegmaken vooraf els van Meirhaeghe opruiming inboedel door woning leegmaken resultaat

Verplaats de slider en vergelijk het verschil vóór & na.

Huis leegmaken na overlijden

Het huis van een dierbaar familielid leegmaken is een zware opdracht. Het is niet alleen tijdrovend, maar ook niet leuk, omdat er heel wat emoties mee gepaard gaan. En toch kun je het niet te lang uitstellen omdat de woning liefst zo snel mogelijk verkocht of opnieuw verhuurd kan worden. Of de notaris erop wacht in verband met de verdeling en nalatenschap.

Bovendien ben je wellicht bezorgd dat er zich tussen de inboedel nog veel persoonlijke herinneringen bevinden. Die je ofwel wilt behouden, of die zo persoonlijk zijn dat je niet wilt dat ze zomaar worden afgevoerd met risico naderhand ergens op te duiken. En waar moet je met die oude meubelstukken, verzamelde huisraad, kleren, en zo voort blijven.

Zelf heb je er waarschijnlijk weinig zicht op wat nog waarde heeft en in aanmerking komt voor verkoop op de tweedehands- of brocantemarkt. Veel van de spullen zou bovendien zonde zijn om ze zomaar op de container te gooien. Wij sorteren met veel zorg en weten precies wat herbruikt kan worden of bijvoorbeeld gegeerd is door organisaties als spullenhulp. Op die manier draag je via ons ook bij aan een stukje liefdadigheid.

Word je met deze zorg geconfronteerd en wil je het huis discreet leeghalen, dan helpen we je hier vakkundig mee. En met het grootste respect voor de goederen en eigendommen van de overleden familie of kennissen. Maak je geen zorgen. Je kan op ons vertrouwen voor een complete en discrete opruiming, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt, en niet nodeloos met extra verdriet wordt geconfronteerd. In tegenstelling tot grote poetsbedrijven en opruimingsdiensten die er vaak met de grove borstel doorgaan, maken wij net met onze persoonlijke en discrete aanpaak graag het verschil.

Bovendien proberen wij met onze passie voor antieke pareltjes en brocante, altijd om alles wat waarde heeft te recupereren en aan een correcte marktwaarde te verrekenen. Als wij een stukje kunnen bijdragen om jou in het rouwproces toch ook eens opgelucht te laten ademhalen, wanneer het hele huis leeg en opgeruimd is, dan doen we dat graag.

Garage, zolder, kelder of tuinhuis leegmaken

Gemakshalve beschouwen wij het leegmaken en opruimen van een garage, zolder, kelder of tuinhuis als een zelfde soort opdracht. Bijna altijd zijn die plekken verzamelplaatsen van een berg overbodige spullen die in de loop der tijd bij elkaar zijn gezet. En waar niemand nog naar omkijkt. Toch is dat zonde, want het zijn kostbare vierkante meters van een huis die voor veel nuttiger dingen gebruikt kunnen worden.

De kelder is een ideale plek voor een wijnkelder of een sauna. De zolder, de ideale plek om een extra slaap of speelruimte te maken voor de kinderen. Of een gezellige logeerkamer voor familie en vrienden. En de garage of tuinhuis, daar hoort de auto of tuinspullen thuis. Ook al is het mettertijd verworden tot een rommelhok, opruimen kan altijd. Je moet er alleen eens werk van maken. En je hamstergedrag inruilen voor het werkelijk benutten van je huis om er van te genieten. Of ons inschakelen voor het vakkundig, en met zorg voor milieu en omgeving op te ruimen.

Zorg voor je eigen micro-leefmilieu thuis is trouwens ook een reden om nu eindelijk eens komaf te maken van alles wat je bij elkaar gestapeld hebt. Stof en vuil verzamelt zich snel in die volgestouwde ruimtes en verspreidt zich langzaam door het hele huis. Daarvoor alleen al is de opruiming een gezonde manier om je huis weer helemaal schoon te hebben. Je staat wellicht, net als de meeste van onze tevreden klanten, naderhand versteld hoeveel ruimte in je huis je lang niet hebt benut.

Leegmaken van bedrijfspanden, winkels en magazijnen

Woningenleegmaken.be zorgt ook voor het leegmaken van handels- en opslagruimtes. Bijvoorbeeld na een faillissement of bij verhuis naar een nieuw pand.

BIj een failissement doen we dat uiteraard op vraag van de notaris of curator die met deze opdracht is belast. Voordeel is dat je snel weet wat de waarde is van de goederen die zijn achtergebleven en die wij zelf opkopen, en ook een vaste prijsofferte krijgt voor de opruiming van al de rest. Op die manier komen de gebouwen binnen de kortste keren terug ter beschikking.

Bij verhuis naar een nieuwe bedrijfslocatie of wanneer een gedeelte van een pand ontruimd dient te worden voor bijvoorbeeld verbouwingen, komt het er vaak op aan snel en efficiënt de ruimtes in hun oorspronkelijke staat te herstellen of vrij te maken.

Wij schatten in dat geval de waarde van stocks, materiaal en goederen snel en correct in en bieden een marktconforme prijs voor de afvoer van wat overblijft, en het pruimen en schoon opleveren van de ruimtes.

woningen leegmaken els van merhaeghe Els Van Meirhaege
HEEL SNEL INZETBAAR!
Contacteer ons en start met jouw schoonmaak.

OFFERTE + BEZOEK + SCHATTING = GRATIS