Skip to main content

OPRUIMINGSDIENST NODIG?

Els Van Merhaeghe staat voor u klaar, eender welke regio!

Bel: 0475 25 85 22 of sms via whatsapp.

Wat kost het leegmaken van een woning of de opruiming van een inboedel?

Het opruimen van een volledig huis en inboedel neemt veel tijd in beslag.  Zeker als je dat nauwgezet en met respect wilt doen zoals wij.  Er is een groot verschil tussen bedrijven die zijn ontstaan vanuit een schoonmaak of verhuisoptiek en ondernemers zoals wij zelf, die huizen leeg maken vanuit een passie voor antiek en brocante spullen.

Met onze ervaring weten we inmiddels goed wat naderhand verkoopbaar is, en bijvoorbeeld bij verzamelaar en liefhebbers gegeerde goederen zijn.   Wij proberen zoveel mogelijk waardevols te ontdekken tussen de inboedel, en bieden je daarvoor een eerlijke prijs.

Het opruimen van de inboedel brengt je zo ook nog extra geld op.

Ontdek de 3 mogelijkheden hieronder.

3 mogelijke scenario’s

1.

Het huis bevat veel waardevolle items of kunstvoorwerpen.
Wij kopen het aan een vooraf overeengekomen prijs en je betaalt niks voor het leeghalen en opkuisen van het pand.

2.

Je inboedel brengt voldoende op om de kost van het leegmaken te vergoeden.
Wij maken alles gratis leeg.

3.

Het huis bevat weinig waardevols of het volume op te ruimen spullen is in verhouding te groot.
Je betaalt de kost van het werk voor del opruiming en de afvalverwerking.

Wij werken niet met vaste pakket prijzen.  Dat zou niet eerlijk zijn, want elke inboedel is anders.  En wat volgens jezelf misschien weinig handelswaarde heeft kan net nog interessant zijn op de tweedehandsmarkt. Net zo goed andersom natuurlijk.  Meubels krijg je vandaag de dag nog moeilijk verkocht, tenzij ze aan een schappelijke prijs gerestaureerd kunnen worden. Helaas is de aanschafwaarde (denk maar aan de dure eiken eetplaats van grootmoeder) weinig bepalen, en wordt de prijs zoals voor alles bepaald door de vraag en afzetmarkt.

Sommigen proberen zelf dingen te verkopen op e-bay en andere tweedehandssites.  Het aantal inboedels daar is niet te tellen en blijven er soms maanden of jaren op staan.  Daar doen wij niet aan mee.   Bij ons krijg je snel een complete all-in prijs op basis van het verschil tussen de restwaarde van de inboedel en de kost voor het leegmaken, opruimen en afvoeren van het geheel.

Extra diensten

Extra diensten nemen wij direct op in onze All-in offerte.  Geef je wensen in verband met de oplevering daarom duidelijk vooraf aan.  De voglende diensten kunnen we extra aanbieden:

Een standaard poetsbeurt

Het schoonmaken van vloeren, ramen, deuren, sanitair, keuken, badkamer. Zodanig dat u de woning terug fris en netjes in ontvangst kan nemen.

Een geavanceerde poetsbeurt

Bij woningen die een extreme vervuiling en verwaarlozing hebben moeten ondergaan zal een geavanceerde poetsbeurt nodig blijken. Met speciale producten/machines en beschermende kledij gaan we hiermee aan de slag.

Ontsmetten en ontgeuren

Met een speciaal product dat gebruikt wordt om in ziekenhuizen bacteriën te doden krijgt uw woning een behandeling. Hiervoor zetten we ook speciaal sproeimateriaal in.

Transport

Vervoer van meubels naar rustoord of appartement.

woningen leegmaken els van merhaeghe Els Van Meirhaege
HEEL SNEL INZETBAAR!
Contacteer ons en start met jouw schoonmaak.

OFFERTE + BEZOEK + SCHATTING = GRATIS