Skip to main content

OPRUIMINGSDIENST NODIG?

Els Van Merhaeghe staat voor u klaar, eender welke regio!

Bel: 0475 25 85 22 of sms via whatsapp.

Hier kan u de meestgestelde vragen vinden over onze opruimingsdiensten

Kan ik een factuur krijgen?

Ja, je krijgt altijd een BTW factuur zodat je de kost ook volledig kunt inbrengen of in sommige gevallen kunt recuperen indien het geval van een overlijdensverzekering.

Plaatsen jullie een container voor de deur?

We proberen altijd zo discreet mogelijk te werken.  In de meeste gevallen is het niet nodig om een container te plaatsen en voeren we alles af met onze eigen bestelwagens.

Wat gebeurt er met persoonlijke spullen?

Wij behandelen altijd alles met respect voor de bewoners van het huis,  komen we persoonlijke zaken tegen tijdens de opruiming, dan houden we die apart en bespreken we met de opdrachtgever wat er mee dient te gebeuren. Indien je besluit tot afvoer verpakken we dit discreet en garanderen we de vernietiging. zodat er geen risico opduikt dat persoonlijke of identificeerbare items, papieren of herinneringen ergens tussen afval opduiken.

Houden jullie rekening met het milieu?

Zeer zeker. Alle afval wordt milieubewust gescheiden en weggebracht naar recyclageparken en Recupel inzamelpunten zoals wettelijk voorzien.

Wat gaat naar een goed doel?

Spullen waarvan we denken dat ze nog bruikbaar zijn, maar die op zich geen herverkoopwaarde hebben (kleding, handdoeken, beddegoed) brengen we naar een goed doel zoals Spullenhulp,… Die zijn vaak erg blij hiermee.

woningen leegmaken els van merhaeghe Els Van Meirhaege
HEEL SNEL INZETBAAR!
Contacteer ons en start met jouw schoonmaak.

OFFERTE + BEZOEK + SCHATTING = GRATIS