Skip to main content

OPRUIMINGSDIENST NODIG?

Els Van Merhaeghe staat voor u klaar, eender welke regio!

Bel: 0475 25 85 22 of sms via whatsapp.

“Dank ook voor de extra’s die jullie gedaan hebben. Ik was aangenaam verrast met de zorgvuldigheid waarmee jullie werken, niet alleen op zakelijk maar ook op menselijk vlak. Mijn respect.” – G.

Els Van Merhaeghe is de sterke vrouw achter woningenleegmaken.be in Oudenaarde.

Vrouwelijke kracht achter een bedrijf en business waar je op het eerste zicht eerder brute mankracht verwacht bij het opruimen. Dat horen we wel eens vaker.  Toch is het voor Els een evidentie.  Van jongsaf aan wist ze haar mannetje te staan in het bouwbedrijf van haar ouders en was ze gewoon aan de fysieke inspanning die nu eenmaal bij de bouw hoort.  Die ervaring gebruikt ze vandaag om haar team van gedreven en vakkundige medewerkers aan te sturen.  

Dat gecombineerd met intuïtie voor de zakelijke aspecten van de antiek- en brocante handel, en een fijne neus om gegeerde hebbedingetjes naar waarde te schatten, zorgen er voor dat je bij woningleegmaken.be een eerlijke en goeie prijs krijgt voor dat deel van je inboedel wat te vermarkten is.

Els kiest er ook voor om kleinschalig te werken.  In de eerste plaats, omdat ze ervan uit gaat dat elke inboedel een ziel heeft, verbonden is met haar bewoners en meer respect verdient dan de opruimactiviteiten van schoonmaakbedrijven en afvalverwerkers.  Maar ook, zodat ze op die manier een leegmaking of opruiming discreet kan uitvoeren, zonder de omgeving daarbij al te veel bij te betrekken.  Zo kan ze ook de kosten in de hand te houden, wat leidt tot een zeer schappelijke prijs voor de afvoer en opruiming wanneer er weinig waardevols in een inboedel zit.

Woningenleegmaken.be is trouwens ontstaan op het moment dat Els het huis van haar eigen vader moest leegmaken.  Ze zocht een tijdlang naar een bedrijf in Oost-Vlaanderen waar ze ten volle kon op vertrouwen om de dierbare spullen van haar ouders op te ruimen.  Uiteindelijk is ze zelf met volle moed aan de slag gegaan.   En was dat het begin van een nieuwe carrière, waar ze inmiddels bijna 10 jaar al haar energie en passie in stopt.

In die tijd heeft woningenleegmaken.be een cliënteel opgebouwd van particulieren, zelfstandigen, notarissen, vastgoedbeheerders, deurwaarders en begrafenisondernemers, die weten dat Els haar mannetje kan staan.  En elke opdracht met veel energie en respect uitvoert.   Of zoals ze zelf zegt “proper werk” levert, zonder al te veel poespas of blabla.  Dat uit zich ook in de duidelijke afspraken en vooraf gemaakte overeenkomst aan een  All-in prijs voor de uitvoering.

woningen leegmaken els van merhaeghe Els Van Meirhaege
HEEL SNEL INZETBAAR!
Contacteer ons en start met jouw schoonmaak.

OFFERTE + BEZOEK + SCHATTING = GRATIS